Technical writer

Soort opdracht: interne opdracht
Geplaatst: 10.01.2019

OMSCHRIJVING

Als onafhankelijk en toonaangevend consultancy, engineering en project management bureau leveren we technische expertise voor uiteenlopende projecten in de farmaceutische industrie, biotechnologische industrie en voedingsindustrie. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht van lange termijn een Technical Writer.

Takenpakket
De consultant is binnen de afdeling Utilities verantwoordelijk voor het up to date houden van trainingsrecords en het aanpassen van werkinstructies, SOP’s en concepttrainingen trainingsnoden. Ook voor nieuwe installaties/onderhoudstaken maakt de consultant de nodige werkinstructies, concepttrainingen en SOP’s aan in samenwerking met de betrokken PE of Technieker.
De consultant stelt ook trainingsschema’s op en begeleidt nieuwe en huidige werknemers met hun traject. Samen met supervisie wordt de polyvalentiematrix verzorgd en de noodzakelijke 'on the job' trainingen ingepland.
Hij/zij voert ook onderzoeken uit in het kader van continue verbetering.

Taken:
• Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, apparaten, software alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en storingsanalyse.
• Het verzamelen van informatie, het nemen van foto’s, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz.
• Uitvoeren van controles op de technische inhoud, logica, correcte overname uit de bestaande basisdocumentatie, correct taalgebruik (grammatica, spelling, enz.), correcte toepassing van de template voor de lay-out.

Functieprofiel
• Bachelor of Master in een wetenschappelijke richting of gelijkwaardig door ervaring.
• Ervaring met opstellen van technische documentatie of software handleidingen of het opstellen van werk-/onderhoudsprocedures is een must.
• Eigenschappen: hands-on, analytisch, zelfstandig werken, gestructureerd en communicatief.
• Bij voorkeur tweetalig Engels/Nederlands (technische documenten enkel in het Engels).
• Kennis van Human Error Reduction en RFT-technieken is een troef.

Aanbod
Contract onbepaalde duur (freelancers zijn ook welkom).
Een cultuur van ondernemerschap en innovatie.
Hoogtechnologische omgeving.


NAAM OPDRACHTGEVER

U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.be.

OPMERKING

-

OPDRACHTRUBRIEK

Bouw en Techniek

LOCATIE OPDRACHT

Puurs

PROVINCIE

Antwerpen

GEWENSTE REACTIES

Anders

Reageren
U dient ingelogd te zijn om op deze opdracht te reageren: Inloggen