Project officer

Soort opdracht: interne opdracht
Geplaatst: 29.06.2020

OMSCHRIJVING

Voor een klant in Gent zijn wij op zoek naar een Project Officer! DRINGEND!

Jouw verantwoordelijkheid

Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van het project in samenwerking met de project manager. Je zal daarbij de projectorganisatie ondersteunen bij de uitvoering van het project. Volgende ondersteunende taken schrikken jou niet af op het gebied van planning & control, risk & issue management, resource management, scope & change management, kwaliteitsmanagement, status reporting, project finance, logistiek en het signaleren van (potentiƫle) obstakels en vraagstukken. Als project management officer tracht je het overzicht over het project te bewaken en fungeer je als sparringpartner van de projectmanager.

Om projecten op een transparante manier ten uitvoer te brengen, maak je gebruik van projectmanagementmethodieken en stel je deze op een begeleidende manier ter beschikking aan het projectteam en haar stakeholders.

Jouw ervaring

Wij zoeken naar een senior profiel met ervaring in product ownership.
Je bent daarbij in staat om user stories te schrijven, je hebt ervaring met het bouwen van user interfaces en het integreren van applicaties. Werken met Microsoft DevOps en ervaring met .NET technologie is een plus. Verder is het kunnen coachen van mensen omtrent scrum/agile mooi meegenomen.

Jouw profiel

Je bent stressbestendig en communicatief ingesteld. Je beschikt over een grote portie team-spirit mentaliteit en stel je je flexibel op. Je kan samenwerken met technische experten zonder hun een oplossing op te leggen. Je stelt graag een schema voorop en beschikt over een analytisch denkvermogen waarbij je vooruit denkt.

Sounds like a match to you? LET'S.MEET.AND.MATCH.

NAAM OPDRACHTGEVER

U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.be.

OPMERKING

-

OPDRACHTRUBRIEK

Management

LOCATIE OPDRACHT

Gent

PROVINCIE

Oost-Vlaanderen

GEWENSTE REACTIES

Anders

Reageren
U dient ingelogd te zijn om op deze opdracht te reageren: Inloggen