Professionele luisteraar voor particulieren

Soort opdracht: interne opdracht
Geplaatst: 10.06.2019

OMSCHRIJVING

Wat is de beste kwaliteit van een goede verkoper?
In onze wereld: "goed kunnen luisteren en detecteren wat de prospect NIET zegt."

Wij zoeken 1 extra verkoper, een Flandrien: een mature persoon die positief in het leven staat en die weet dat hard werken een evidentie is voor goed resultaat.
Iemand die rustig bij particulieren aan de keukentafel hun wensten weet te detecteren zonder een verkoopspraatje op te hangen.

BEDRIJF
Wij zijn een snelgroeiend kempisch bedrijf dat meer dan 10 jaar bestaat en financieel gezond is. We zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande renovatie van daken. Onze klanten zijn hoofdzakelijk particulieren. Wij onderscheiden ons door heldere communicatie, duidelijke afspraken en een zéér procesmatige aanpak.

PROFIEL:
We zijn op zoek naar een winnaar met veel drive en ambitie. Iemand die zich als een vis in het water voelt binnen de opwindende sfeer van een succesvolle start-up.

Mensen aanvoelen, empathisch zijn en luisteren naar wat uw klant wenst zijn absolute basisvereisten. Evenals een grote dosis zelfreflectie en een open houding ten opzichte van coaching en voortdurend bijschaven van skills.

Heb je al verkoopervaring in technische verkoop dan is dat mooi meegenomen! Maar het is zeker geen vereiste. Ook ervaring in ondernemen weten we zeer naar waarde te schatten.

Volledig opleidingstraject voorzien. Wij leveren de prospects aan. Het is aan jouw om die om te zetten in mooie deals op korte en lange termijn. Voor wie succesvol is, wacht een zeer aantrekkelijke verloning en véél carrièremogelijkheden.

In het bezit zijn van een rijbewijs is een must.

OPDRACHT
Het is een voltijdse opdracht maar je kiest zelf je uren.
Wij plaatsen warme leads in jouw agenda die jij ter plaatse bezoekt.
Na een bezoek bereken je zélf een offerte die je ook zelf voorsteld aan de prospect.
Je bent het type persoon die betrokken is met de klant en het project. Je houdt na een verkoop graag contact met de klant tijdens de werken dmv een telefoontje of een bezoekje.

VERLONING
een beginnende verkoper kan maandelijks 6000 euro + btw aan commissie verdienen.
een ervaren verkoper verdient +10.000 + btw. (dit zal ik tijdens een persoonlijk gesprek staven)

Heb je zin om mee te bouwen aan het dakbedrijf van de toekomst, beschrijf waarom jij in dit profiel past en bezorg ons jouw cv. Wij verwachten een zéér gemotiveerde brief waarin je kan aantonen waarom jij de witte raaf bent die wij zoeken.

Uit jarenlange ervaring is gebleken dat een mature man het snelst en beste resultaat haalt. Ik wil daarmee niemand uitsluiten en laat me graag het tegendeel bewijzen.

NAAM OPDRACHTGEVER

U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.be.

OPMERKING

-

OPDRACHTRUBRIEK

Marketing, Communicatie en Sales

LOCATIE OPDRACHT

Provincie Antwerpen

PROVINCIE

Antwerpen

GEWENSTE REACTIES

Anders

Reageren
U dient ingelogd te zijn om op deze opdracht te reageren: Inloggen