Crm / bpm consultant

Soort opdracht: interne opdracht
Geplaatst: 11.07.2019

OMSCHRIJVING

Als BPM/CRM CONSULTANT sta je in voor de lange termijn relatie met de klant, de analyse van zijn business processen en de implementatie van ons digitaal platform. Het hart van dit digitaal systeem is bpm’online: een cloud gebaseerd business process management systeem dat het gehele klantenproces in goede banen leidt, en wereldwijd erkend is omwille van haar innovatie, gebruiksvriendelijkheid en quasi onbeperkte mogelijkheden.

1. Je analyseert de bestaande business processen en behoeften van onze klanten en vertaalt deze naar concrete, functionele digitale oplossingen.
2. Je tekent een digitaal platform uit in lijn met de verwachtingen van de klant.
3. Je bent verantwoordelijk voor het modelleren van bpm’online via de User Interface. Voor diepgaande technische aanpassingen en integraties kan je beroep doen op gespecialiseerde ontwikkelaars (inhouse en offshore)
5. Je beheert de oplevering van een digitaal platform, dat naadloos aansluit bij de verwachtingen van onze klant.
6. Als success manager zorg je voor een maximale user adoptie, zodat de klant het platform optimaal kan gebruiken dankzij opleidingen en persoonlijke ondersteuning.

Evoqia staat als Digital Agency voor een team van creatieve IT business process managers, gepassioneerd door de digitalisering van bedrijfsprocessen. Van marketing automation en customer service, tot de volledige ‘customer life cycle’. Samen met onze klanten ontwikkelen we zo een allesomvattende visie op nieuwe digitale uitdagingen. Hiervoor selecteren en implementeren we de meest vooraanstaande cloud technologie op wereldniveau

NAAM OPDRACHTGEVER

U dient in te loggen om gebruik te maken van Opdrachten.be.

OPMERKING

-

OPDRACHTRUBRIEK

ICT (applicaties en software)

LOCATIE OPDRACHT

Deze opdracht is niet locatiegebonden

PROVINCIE

Deze opdracht is niet locatiegebonden

GEWENSTE REACTIES

Bedrag per uur

Reageren
U dient ingelogd te zijn om op deze opdracht te reageren: Inloggen