Sales superstars - €50k tot €300k

Soort opdracht: interne opdracht
Geplaatst: 10.06.2021

OMSCHRIJVING

Sales Superstars - €50K tot €300K

Bel niet tenzij je een doorzetter bent en het kunt bewijzen. Bouw een imperium op binnen ons vooruitstrevende bedrijf. We zijn actief in de luchtreinigingsindustrie en selecteren niet op achtergrond of ervaring. Wij werken enkel samen met topverkopers. Als je een gemiddelde verkoper bent kan je bij ons €50K verdienen. Als je een ster bent, kan je €300K plus verdienen. Jong of oud, man of vrouw, als je het in je hebt kunnen we samenwerken.

Het gaat om een geavanceerde luchtreiniger én luchtsterilisator technologie die zelfs de kleinste verontreinigingen efficiënt en volledig elimineert.

Het toepassingsgebied is enorm: Horeca, bedrijven, kinder- en ouderenzorg, hotels, winkels, scholen. Zowel B2B als B2C. Onafhankelijk van waar je woont vind je binnen een straal van 10km van je woning sowieso honderden mogelijkheden om de toestellen te verkopen.

U werkt op zelfstandige basis en ontvangt een commissie per verkocht toestel. Door de hoge vraag naar de technologie is het mogelijk om in functie van uw verkopen commissies te halen van 1000€ tot 5000€ per week. The Sky is the Limit.

Na een korte opleiding, bent u klaar voor deze uitdaging.

Profiel:

· Communicatief, dynamisch en commercieel ingesteld
· Zelfstandig
· Verzorgd voorkomen
· Gedisciplineerd – U hebt de wil om dagelijks minimaal 20-30 commerciële contacten te leggen

NAAM OPDRACHTGEVER

Log in of maak volledig gratis een profiel aan om verdere functies van Opdrachten.be te kunnen gebruiken. Je gegevens zijn veilig bij ons.

OPMERKING

-

OPDRACHTRUBRIEK

Marketing, Communicatie en Sales

LOCATIE OPDRACHT

Deze opdracht is niet locatiegebonden

PROVINCIE

Deze opdracht is niet locatiegebonden

GEWENSTE REACTIES

Totaalbedrag

Reageren
U dient ingelogd te zijn om op deze opdracht te reageren: Inloggen