Sales coach

Soort opdracht: interne opdracht
Geplaatst: 12.02.2020

OMSCHRIJVING

We zijn op zoek naar een NL/FR Sales Coach om in regio Luik een team van advisors hun sales te boosten, het team op te volgen en aan te sturen.
Als Sales coach begeleid je de advisors en is het je taak om samen met hun de vooropgestelde doelen te behalen. Je staat steeds klaar om, samen met hun moeilijke situaties te analyseren en creatief naar de best mogelijke aanpak te zoeken. Je wilt graag je jarenlange commerciële ervaring delen met de mensen om je heen. Natuurlijk ben je een geboren motivator en teamleader en weet je je ideeën op een zeer efficiënte manier te delen. Als Sales coach ben je gepassioneerd door sales en ga je steeds zeer resultaatgericht te werk.

 Follow the leader! Je hebt de leiding over een team van ongeveer 12 agents. Je haalt energie uit het werken met mensen en begeleidt en coacht dagelijks. Dankzij je goede aansturing en je motivatie help je jouw teamleden om hun objectieven te behalen en om stappen te zetten in hun groei.

- Resultaatgericht. Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit, het behalen van de sales targets, de kwaliteit en efficiëntie van je team. Je slaagt erin om doelstellingen te vertalen naar je teamleden. Je voert op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken.
- Vlotte communicator. Je informeert de Operations Manager over de dagelijkse werking van het project en meldt eventuele moeilijkheden. Je brieft de agents, organiseert team meetings en detecteert trainingsnoden. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.
- Klantgericht en sociaal. Je communiceert professioneel met de opdrachtgever. Op regelmatige basis zit je ook samen met diens contactpersonen, je collega Team Coaches en de Quality Manager.
- Innovator. Alles kan beter en dus bouw je actief mee aan de organisatie van de afdeling. Je detecteert opportuniteiten en zet deze om in concrete resultaten, zoals bijvoorbeeld procesverbeteringen.

Zie je jezelf in de rol van Sales Coach aarzel dan zeker niet om ons te contacteren

NAAM OPDRACHTGEVER

Log in of maak volledig gratis een profiel aan om verdere functies van Opdrachten.be te kunnen gebruiken. Je gegevens zijn veilig bij ons.

OPMERKING

-

OPDRACHTRUBRIEK

Onderwijs en Coaching

LOCATIE OPDRACHT

Luik

PROVINCIE

Buiten Vlaanderen

GEWENSTE REACTIES

Bedrag per uur

Reageren
U dient ingelogd te zijn om op deze opdracht te reageren: Inloggen